čtvrtek 9. července 2009

Quantum, ultimativní akční řežba!!!


Hra Quantum(dříve zmámá pod jménem Quantum Theory) byla na letošním E3 tak trošku opomíjena. Přitom zde Tecmo ukázalo trailer přímo ze hry a akční sekvence s krycím systémem dost připomínají X360 hit Gears of War. Nenechte se ovšem zmýlit, Quantum je japonská hra a jako taková bude velmi odlišná od zaběhlých "zápaďáckých" klišé. Frenetická akce ve stylu GeoW nás však čeká na 100%.

Vaším cílem bude dostat se na vrchol nepřátelské věže, ta se Vám však snaží váš výstup všemožně překazit. Potkáte nejen nepřátelské vojáky, ale i různé obludy a také Bossy, jeden z nich byl vidět ve zmiňovaném traileru. Samotná věž je živá a často se měni, čož ovlivní Váš postup.

V boji Vám pomůže jakási žena, která kromě střelné zbraně ovládá i meč. Přestože si to říká o co-op, hlavní kampaň bude striktně singleplayerová. Klasický multiplayer doplní jakýsi team deadmatch, kde ochraňujete svého vedoucího, ženu. Když umře, prohráváte. Hra poběží na vylepšeném Ninja Gaiden Sigma enginu, který zvládal FULL HD rozlišení, můžeme se tedy těšit na grafické žně!!!

Hra vyjde exklusivně pro PS3 v první polovině roku 2010.

Žádné komentáře:

Okomentovat